Įdarytos putpelės - Putpelių narvai | Klatki dla przepiórek | Клетки для перепелов | Puuri vutt | Būrus paipalu | Quails cages | Quail Zellen

+37068646300
Direkt zum Seiteninhalt

Pagrindinis puslapis:

Naudingos... > Patiekalai > Putpelių

Įdarytos putpelės
 
-12 vnt. putpelių,
-400 g avienos,
-240 g. svogūnų galvučių,
-1 kiaušinis,
-40 g. kalendros žalumynų,
-prieskonių ir druskos pagal skonį.
 
Putpeles nupešti, apsvilinti ir atsargiai išdarinėti; kruopščiai nuplauti šaltu vandeniu, nupjauti kojeles. 1 valandai įdėti į tirpalą, paruoštą iš vandens, druskos ir raudonųjų pipirų.
 
Riebią avieną sumalti su mėsmale, sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, žalią kiaušinį, kmynus, juoduosius pipirus ir susmulkintus kalendros žalumynus. Visa tai gerai išmaišyti. Gauta mase įdaryti putpeles, sudėti į mantų (Centrinės Azijos šalių virtinių) virimo puodą ir virti po 35-40 min. porą.
 
Pateikiant į stalą į kiekvieną lėkštę dedama po 2 putpeles ir pomidorų salotų
Lithuania Parapijonishkes Piliakalnio str.1 LT 13241
Atgal | Atgal į pagrindinį puslapį