Grietinėje troškintos putpelės - Putpelių narvai | Klatki dla przepiórek | Клетки для перепелов | Puuri vutt | Būrus paipalu | Quails cages | Quail Zellen

+37068646300
Direkt zum Seiteninhalt

Pagrindinis puslapis:

Naudingos... > Patiekalai > Putpelių
Grietinėje troškintos putpelės
 
Jums reikės:
 
7-8 putpelių, 1-2 svogūnų galvučių, 1-2 morkų, 1 st. grietinės, 1 arbatinio šaukštelio miltų.
 
Kaip gaminti:
 
Putpel skerdieną 1-2 min. apkepti svieste, po to išimti ir tame pačiame svieste apkepti (5-6 min.) smulkiai supjaustytus svogūną ir morką. Į keptuvą vėl sudėti skerdieną, užpilti grietine. Dėl tirštumo į grietinę įdėti truputį riebaluose apkeptų miltų. Iš prieskonių galima įdėti  grūstų kmynų. Troškinama ant silpnos ugnies apie 1 val. 
Lithuania Parapijonishkes Piliakalnio str.1 LT 13241
Atgal | Atgal į pagrindinį puslapį