Grybų salotos su putpelių kiaušiniais - Putpelių narvai | Klatki dla przepiórek | Клетки для перепелов | Puuri vutt | Būrus paipalu | Quails cages | Quail Zellen

+37068646300
Direkt zum Seiteninhalt

Pagrindinis puslapis:

Naudingos... > Patiekalai > Kiaušinių

Grybų salotos su putpelių kiaušiniais
 
Jums reikės: 4 marinuotų putpelių kiaušinių, 100 g šviežių voveraičių, 100 g šviežių baravykų, 100 g šviežių pievagrybių, 1 citrinos sulčių, 1 svogūno galvutės, 2 viščiuko krūtinėlės file, 10 g lydyto sviesto, 1 indelio grietinės, 4 valgomųjų šaukštų acto, 75 ml baltojo vyno, maltų baltųjų pipirų, 1 žiupsnelio tarkuoto muškato riešuto, druskos.
 
Kaip gaminti:
 
Grybus nuvalyti, nuplauti ir nusausinti, po to smulkiai supjaustyti ir apipurkšti citrinų sultimis. Svogūno galvutę nuvalyti ir smulkiai supjaustyti. Vištienos krūtinėlių file nuplauti, nusausinti virtuviniu  rankšluosčiu ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir jame iš visų pusių apkepti vištienos kubelius. Įdėti svogūną ir troškinti, kol taps permatomas. Į keptuvę sudėti grybus, gerai išmaišyti ir viską kartu dar truputį patroškinti. Po to įdėti grietinės. Pagardinti actu, baltuoju vynu, druska, pipirais ir muskatiniu riešutu. Žalumynus nuplauti, apdžiovinti ir smulkiai sukapoti. Grybus nuimti nuo viryklės ir įmaišyti į juos sukapotus žalumynus. Grybų salotas sudėti į salotinę ir papuošti putpelių kiaušiniais. Vietoje marinuotų putpelių kiaušinių galima naudoti šviežius. Juos galima kietai išvirti (10 minučių), po to  aplieti šaltu vandeniu, nulupti ir sudėti į salotas.
Lithuania Parapijonishkes Piliakalnio str.1 LT 13241
Atgal | Atgal į pagrindinį puslapį