Kebabas su putpelėmis rytietiškai - Putpelių narvai | Klatki dla przepiórek | Клетки для перепелов | Puuri vutt | Būrus paipalu | Quails cages | Quail Zellen

+37068646300
Direkt zum Seiteninhalt

Pagrindinis puslapis:

Naudingos... > Patiekalai > Putpelių

Kebabas su putpelėmis rytietiškai
 
Sudedamosios dalys
 
4 putpelėms arba 2 kurapkoms: 200 g lydyto sviesto, 3 valgomieji šaukštai miltų, pipirai ir  druska pagal skonį.
 
Gaminimas
 
Išdarinėtų putpelių arba kurapkų skerdieną įdėti į pasūdytą vandenį 15 minučių. Po to nuo jų nuimti odą, pamirkyti tirpintame svieste, pabarstyti maltais juodaisiais pipirais, pavolioti miltuose, užverti ant iešmų ir kepti virš kadagio anglių. Kepimo proceso metu retkarčiais pabarstyti skerdieną miltais, ypač, kada iš jos pradeda skirtis sultys.
Kebabą pateikti karštą su daržovėmis ir aštriais prieskoniais.

Lithuania Parapijonishkes Piliakalnio str.1 LT 13241
Atgal | Atgal į pagrindinį puslapį