Putpelės „а-lia Rišelje“ - Putpelių narvai | Klatki dla przepiórek | Клетки для перепелов | Puuri vutt | Būrus paipalu | Quails cages | Quail Zellen

+37068646300
Direkt zum Seiteninhalt

Pagrindinis puslapis:

Naudingos... > Patiekalai > Putpelių

Putpelės „а-lia Rišelje“
 
Sudedamosios dalys
 
2 porcijoms: 4 putpelių skerdiena, 200 g lašinių (arba rūkytos kiaulienos šoninės), 100-150 g riebaluose apkeptų grybų, 1 gabalėlis sviesto, 1/2 stiklinės buljono, 1 stiklinė tiršto raudonojo vyno (burgundiškojo arba paprasto, paskaninto 1 valgomuoju šaukštu cukraus su 1 žiupsneliu malto cinamono), 2 svogūno galvutės, 2 valgomieji šaukštai riebalų, maltų juodųjų pipirų, citrinos sulčių, druskos.
 
Gaminimas
 
Paruoštas putpeles patepti iš vidaus ir iš išorės citrinos sulčių, juodųjų pipirų ir druskos mišiniu.  Į kiekvienos pilvelį įdėti po truputį aliejuje apkeptų grybų. Po to įvynioti į  lašinių (arba rūkytos šoninės) griežinėlius, sudėti į gilesnį indą su pašildytais riebalais ir pabarstyti supjaustytais ir truputį pasūdytais svogūnais.
Indą su putpelėmis pastatyti į įkaitintą orkaitę. Kepti 6-7 minutes, užpilti buljonu ir kepti dar 10-15 minučių. Įpilti vyno, išjungti kaitinimą ir palikti indą su putpelėmis orkaitėje dar 10 minučių.
Patiekti su troškintais ryžiais, kompotu arba vengriškų slyvų marmeladu, abrikosais ir salotomis (savo nuožiūra).
Lithuania Parapijonishkes Piliakalnio str.1 LT 13241
Atgal | Atgal į pagrindinį puslapį