Putpelės gruzdintuvėje - Putpelių narvai | Klatki dla przepiórek | Клетки для перепелов | Puuri vutt | Būrus paipalu | Quails cages | Quail Zellen

+37068646300
Direkt zum Seiteninhalt

Pagrindinis puslapis:

Naudingos... > Patiekalai > Putpelių

Putpelės gruzdintuvėje
 
Skerdieną nuplauti ir pasūdyti. Į puodą su verdančiais riebalais (sviestu arba lydytu sviestu ir margarinu) skerdieną sudėti taip, kad ji būtų visiškai apsemta riebalais; puodą uždengti dangčiu ir užvirti. Po to, įjungus vidutinę, o po to silpną ugnį, puodą pastatyti į orkaitę (50-60 min.). Norint nustatyti, ar mėsa iškepusi, reiktų paimti už kojytės - ji turėtų lengvai atsiskirti nuo skerdienos. Prieš patiekiant keptuvėje esančiuose riebaluose, kuriuose troškinosi putpelės, pakepinti juodos duonos gabalėlius. Keptą duoną sudėti į dubenį, ant kiekvieno gabalėlio duonos uždėti iškepusios mėsos gabalėlius, papuošti žalumynais ir patiekti į stalą karštus.
Lithuania Parapijonishkes Piliakalnio str.1 LT 13241
Atgal | Atgal į pagrindinį puslapį