Putpelės su prieskoniais kepsninėje („grilyje“) - Putpelių narvai | Klatki dla przepiórek | Клетки для перепелов | Puuri vutt | Būrus paipalu | Quails cages | Quail Zellen

+37068646300
Direkt zum Seiteninhalt

Pagrindinis puslapis:

Naudingos... > Patiekalai > Putpelių
Receptai
Putpelės su prieskoniais kepsninėje („grilyje“)
 
Virtuviniame kombaine iki vientisos masės sumaišyti 6 česnako skilteles, druską, po vieną šaukštelį kmynų ir kalendros, 1 valgomąjį šaukštą smulkiai supjaustytų kalendros žalumynų, 1 arbatinį šaukštelį maltų juodųjų pipirų, 2 valgomuosius šaukštus alyvų arba saulėgrąžų aliejaus (skaičiuojant 6 putpelėms). Šia mase aptepti putpelių skerdieną, prieš tai ją perpjovus išilgai nugarėlės, sudėti į puodą, sumaišyti su majonezu arba grietine, uždengti dangčiu ir palikti 1-2 valandoms. Kepti kepsninėje 10-15 minučių, reguliariai apverčiant, kol putpelės iškeps ir pasidengs traškia plutele. Vietoje kepsninės galima naudoti orkaitę. Patiekti ant vynuogių lapų su petražolėmis ir citrinos riekelėmis.
Lithuania Parapijonishkes Piliakalnio str.1 LT 13241
Atgal | Atgal į pagrindinį puslapį