Putpelės su triufeliais - Putpelių narvai | Klatki dla przepiórek | Клетки для перепелов | Puuri vutt | Būrus paipalu | Quails cages | Quail Zellen

+37068646300
Direkt zum Seiteninhalt

Pagrindinis puslapis:

Naudingos... > Patiekalai > Putpelių
Putpelės su triufeliais
 
Jums reikės:
 
- 4 vnt. putpelių,
- 1 arbat. šaukštelio druskos,
- 1/2 arbat. šaukštelio šviežiai sumaltų baltųjų pipirų,
- 2 šakelių šviežio baziliko,
- 200 g žąsų kepenėlių.
- 1 valgomojo šaukšto sviesto,
- 2 valgomųjų šaukštų maderos,
- 2 arbat. šaukštelių konservuotų triufelių,
- 2 valgomųjų šaukštų maltų džiūvėsių,
- 2 valgomųjų šaukštų lydyto sviesto,
-1/2 gūžės endivijos,
- 2 vnt. mandarinų (mažų, be kauliukų),
- 2 valgomųjų šaukštų apelsinų sulčių,
- 1/2 arbat. šaukštelio druskos,
- 1 valgomojo šaukšto varnalėšų aliejaus.
 
Putpelių skerdieną nuplauti, nusausinti, iš vidaus įtrinti druska ir pipirais. Baziliko lapus supjaustyti juostelėmis. Žąsų kepenėles nuplauti, nusausinti ir supjaustyti kubeliais, apkepti svieste, pabarstyti druska ir pipirais, įpilti 1 valgomąjį šaukštą vyno ir patroškinti 5 minutes.
 
Triufelius smulkiai sukapoti ir sumaišyti su baziliku, džiūvėsiais, kepenėlėmis ir įdaryti putpeles, po ko angą užsiūti. Lydytą sviestą įkaitinti troškintuve, jame putpeles iš visų pusių apkepti, po to įdėti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 20 minučių.
 
Endivijos salotas nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Mandarinus nuvalyti ir supjaustyti griežinėliais. Apelsinų sultis sumaišyti su druska, vynu, aliejumi ir kartu su mandarinais sudėti prie endivijos.
 
Putpeles atvėsinti, nuimti siūlus ir patiekti ant endivijos lapų.
Lithuania Parapijonishkes Piliakalnio str.1 LT 13241
Atgal | Atgal į pagrindinį puslapį