Putpelės su vynuogėmis - Putpelių narvai | Klatki dla przepiórek | Клетки для перепелов | Puuri vutt | Būrus paipalu | Quails cages | Quail Zellen

+37068646300
Direkt zum Seiteninhalt

Pagrindinis puslapis:

Naudingos... > Patiekalai > Putpelių

Putpelės su vynuogėmis.
 
Įkaitinti orkaitę iki 190 С temperatūros. Įkaitinti aliejų sunkiame, pakankamai plačiame (kad visos putpelės tilptų vienu sluoksniu) keraminiame puode. Į puodą sudėti svogūną ir morką ir uždėti ant ugnies 4-5 minutėms. Putpeles iš išorės ir iš vidaus papipirinti ir pasūdyti. Ant kiekvienos viršaus uždėti po griežinėlį šoninės ir perrišti su siūlu. Uždėti putpeles ant daržovių ir kepti orkaitėje 30  minučių.
 
Tuo pačiu metu, naudojant piestą ir grūstuvėlį, sugrūsti pipirų žirnelius ir česnaką, po to sudėti pusę vynuogių, muškato riešutą, vyną ir brendį. Mišiniu aplieti putpeles ir palikti ant ugnies 30 minučių, retkarčiais apliejant jas užpilu. Sudėti likusias vynuoges, po to atsargiai nupilti užpilą į puodą. Padėti putpeles šiltoje vietoje. Skystį pavirinti, kol sutirštės, po to pasūdyti ir papipirinti pagal skonį. Perdėti putpeles, jautieną, daržoves ir vynuoges į pašildytą dubenį ir aplieti padažu.
Lithuania Parapijonishkes Piliakalnio str.1 LT 13241
Atgal | Atgal į pagrindinį puslapį