Putpelės žąsų taukuose - Putpelių narvai | Klatki dla przepiórek | Клетки для перепелов | Puuri vutt | Būrus paipalu | Quails cages | Quail Zellen

+37068646300
Direkt zum Seiteninhalt

Pagrindinis puslapis:

Naudingos... > Patiekalai > Putpelių

Putpelės žąsų taukuose
 
Sudedamosios dalys (6 asmenims):
 
- 6 putpelės,
- 500 g žąsų taukų,
- 100 g konjako arba  armanjako,
- druska, malti juodieji pipirai.
 
Gaminimas
 
Putpeles išdarinėti, apsvilinti ir perrišti virvele, iš visų pusių apkepti nedideliame kiekyje žąsų taukų, pasūdyti, papipirinti, pašalinti riebalus ir, palaisčius konjaku, uždegti.
Žąsų taukus išlydyti, sudėti putpeles, ir 35-40 min. kepti, palaikant tokią temperatūrą, kad taukai neužvirtų, po to nuimti nuo ugnies, sudėti į puodą ir visą užpilti žąsų taukais.
Lithuania Parapijonishkes Piliakalnio str.1 LT 13241
Atgal | Atgal į pagrindinį puslapį