Su grybais keptos putpelės - Putpelių narvai | Klatki dla przepiórek | Клетки для перепелов | Puuri vutt | Būrus paipalu | Quails cages | Quail Zellen

+37068646300
Direkt zum Seiteninhalt

Pagrindinis puslapis:

Naudingos... > Patiekalai > Putpelių

Su grybais keptos putpelės
 
Sudedamosios dalys
 
1-2 putpelėms: 5 g lydytų kiaulės taukų, 5 g sviesto, 150 g keptų baravykų, druskos, pipirų, žalumynų.
 
Gaminimas
 
Paruoštas putpeles perpjauti išilgai iš nugaros pusės. Skerdieną išskleisti ir uždėti ant iešmelio, pabarstyti druska ir pipirais ir kepti troškintuve.
Iškeptas putpeles sudėti į dubenį, kartu sudėti svieste keptus baravykus. Iš troškintuvo nupilti riebalus, supilti rudą buljoną  (40-50 g), užvirti, nusunkti.
Putpeles aplieti šiomis sultimis ir sviestu. Pabarstyti krapais, papuošti žalumynais.
Lithuania Parapijonishkes Piliakalnio str.1 LT 13241
Atgal | Atgal į pagrindinį puslapį