Su ryžiais troškintos putpelės - Putpelių narvai | Klatki dla przepiórek | Клетки для перепелов | Puuri vutt | Būrus paipalu | Quails cages | Quail Zellen

+37068646300
Direkt zum Seiteninhalt

Pagrindinis puslapis:

Naudingos... > Patiekalai > Putpelių

Su ryžiais troškintos putpelės
 
Sudedamosios dalys
 
8 putpelėms: 4 valgomieji šaukštai sviesto, 200 ml padažo, 100 g šviežių baravykų, 200 g ryžių, 2 valgomieji šaukštai tarkuoto sūrio, žalumynų, padažo su madera.
 
Gaminimas
 
Keptas putpeles supjaustyti išilgai per pusę, sudėti į troškintuvą, kuriame jos kepė, užpilti padažu su madera, įdėti skiltelėmis supjaustytų baravykų, uždengti indą dangčiu ir silpnai verdant troškinti 5-7 minutes.
Patiekiant į stalą mėsos buljone išvirtą birią ryžių košę ir tarkuotą sūrį išmaišyti, sudėti į aliejumi suteptą žiedo pavidalo formą, po to iš formos išdėti ant lėkštės arba dubens. Į taip gauto žiedo vidurį sudėti putpeles kartu su grybais ir padažu, viršų pabarstyti smulkiai supjaustytais žalumynais
Lithuania Parapijonishkes Piliakalnio str.1 LT 13241
Atgal | Atgal į pagrindinį puslapį