Veronikos putpelės - Putpelių narvai | Klatki dla przepiórek | Клетки для перепелов | Puuri vutt | Būrus paipalu | Quails cages | Quail Zellen

+37068646300
Direkt zum Seiteninhalt

Pagrindinis puslapis:

Naudingos... > Patiekalai > Putpelių

Veronikos putpelės
 
Sudedamosios dalys
 
5 putpelėms: 5 valgomieji šaukštai sviesto, 1/2 stiklinės  baltojo sausojo vyno, 3 valgomieji šaukštai miltų, 1 valgomasis šaukštas druskos, 1 arbat. šaukštelis pipirų, 100 g vynuogių, 100 g migdolų.
 
Gaminimas
 
Putpeles nupešti, išdarinėti, nuplauti ir sausai nušluostyti. Sumaišyti miltus, druską ir pipirus ir apvolioti juose putpeles. 5 šaukštus sviesto ištirpinti  keptuve arba gilioje keptuvėje ir apkepti jame putpeles iš visų pusių.
Įpilti 1/2 stiklinės sauso baltojo vyno, uždengti dangčiu ir palaikyti ant silpnos ugnies apie 15 minučių. Pridėti truputį vynuogių ir migdolų ir laikyti ant silpnos ugnies dar 5 minutes arba tol, kol putpelės suminkštės.
 
Lithuania Parapijonishkes Piliakalnio str.1 LT 13241
Atgal | Atgal į pagrindinį puslapį